Seneste nyheder og cases

For et par uger siden var jeg med familien på Bornholm. Her besøgte vi blandt andet den skønne Hjorths Fabrik, hvor vi prøvede kræfter med selv at lave keramik. Det har jeg skrevet en artikel om til dagens udgave af Politikens rejseredaktion.
Der er storslået natur på det nordlige Als, hvor man har lavet et storstilet naturgenopretningsprojekt. Her blev en række fjordarme tilbage i 1800-tallet lavet til landbrugsjord, men er nu lavet om til søer. Det kan du læse en reportage fra i dagens udgave af Politiken Rejser.
Porto er en guddommeligt smuk by, beliggende ved Atlanterhavet og Douroflodens udløb. Skønt er også området øst for byen med vinmarker og masser af oplevelser. Og du kan komme med til det hele i ugens udgave af Femina, hvor jeg har lavet en guide til byen og området omkring.
Hvordan får man bedst sat ladestandere på til elbiler i andelsforeninger. Det ser jeg på i seneste udgave af ABF Nyt, medlemsbladet for Andelsboligernes Fællesrepræsentation.
Pengeby er et læringsspil fra Danske Bank, der skal lære børn i indskolingen om penge. Jeg har leveret tekster til den nyeste udgave af spillets hjemmeside og både skrevet og indtalt speaks til videoer, der præsenterer spillet.
Der var folk ved buffeten, kokke i køkkenet og masser af mad, da jeg brugte en dag på at lave reklamebilleder for Europa 1989 Kantiner.
Visit South Sweden - de fem sydligste regioner i Sverige - er gået sammen i én fælles indsats for at trække danske turister til Sydsverige. Og her har jeg haft fornøjelsen af at levere stort set samtlige tektster til organisationens dansksprogede hjemmeside.
Restolution laver bestillings- og betalingssystemer til restauranter. For nylig havde jeg fornøjelsen af at tage billeder for dem.
De skal hverken være med fuldkorn eller være proppet med kardemomme. Det er konlusionen af min test af kammerjunkere i dagens udgave af Politiken.
Middelfart ligger så smukt ved Lillebælt og byder på et utal af dejlige oplevelser. Det kan du læse om min artikel i Ugebladet Søndag denne uge.
Elsker du god mad og høje bjerge? Så er Salzburgerland i Østrig værd at besøge. Og mangler du inspiration, så læs de tips til fem madoplevelser i delstaten, som jeg havde i Politiken i Søndags.
Der er langt mellem de gode bidder, når vi taler donuts. Det viser den test, jeg lavede til Politiken i Lørdags. Her var kun to ud af seks testede do donuts værd at sætte tænderne i.
Hvordan bliver tang en naturlig del af vores hverdagsmad. Det var spørgsmålet, da Havhøst inviterede en flok kokke til jamsession. Jeg var med med notesblok og kamera og havde i lørdags en reportage herfra i Politikens Lørdagsliv.
I disse år kan bøffer sagtens bestå helt af planter. Men hvordan får man den til at hænge sammen og smage allerbedst? Det tog jeg en snak med Planteslagterne i Kødbyen om, og det kan man læse om i dagens udgave af Politiken.
Global Voices er et non-profit-projekt, drevet af Anne-Marie Finch, der sætter fokus på såkaldt ‘belongingness’ i virksomheder og ledelse over hele verden. Jeg har lavet hjemmeside for projektet og hjulpet med den tekniske udvikling af platformen for projektets tilhørende podcast.
Før jul blev jeg spurgt af Ost&Ko, om jeg ville udvikle en festlig opskrift til dem med mont d’or-ost. Det blev til en lækker luksustoast med blandt andet trøffel.
Hvilken sødmælksyoghurt er bedst? Det får du svar på i dagens test i Politiken.
Vinbutikken hjemmesiden har fået ny hjemmeside, som jeg har leveret tekster og fotos til.
Her i corona-lockdown er det gået helt amok med fastelavnsbollesalget. Men hvilke er egentlig de bedste? Det testede vi i lørdagens udgave af Politiken.
Hvordan er det at gå fra at være pårørende til en demenssyg til at være efterladt, når ægtefællen er død? Det tog jeg mig en snak med Rita Knudsen fra Viborg om, hvilket blev til en artikel i Alzheimerforeningens medlemsblad