Tekster til ny stor hjemmeside for Visit South Sweden

Forsiden af hjemmesiden
Visit South Sweden - de fem sydligste regioner i Sverige - er gået sammen i én fælles indsats for at trække danske turister til Sydsverige. Og her har jeg haft fornøjelsen af at levere stort set samtlige tektster til organisationens dansksprogede hjemmeside.

Drømmer du også om snart at kunne rejse hinsidan og besøge smukke Sydsverige? Nu er det blevet lettere at få overblikket over, hvad man skal opleve i det sydsvenske, for de fem regioner Skåne, Halland, Blekige, Småland og Öland er gået sammen i én fælles indsats for at lokke os danskere over Sundet.

Det sker med en ny stor hjemmeside, som jeg det sidste år har haft fornøjelsen at skrive stort set samtlige teater til. Jeg har skrevet om Pippi, klipper, kanoer og alt muligt andet - og det var sjovt (og lidt hårdt, når man har siddet i corona-lockdown og skrevet tekster om Sveriges fortræffeligheder uden at kunne få lov til at rejse derover).

Men rejseverdenen lysner, og så er det bare med at komme afsted.

Det har været en stor og spændende opgave at skrive tekster om attraktioner, regioner og oplevelser i Sydsverige - en række tekster, der skulle koordineres med de fem regioner.

Resultatet er jeg meget stolt af, og sydsvenskerne har samlet det hele på en stor og flot hjemmeside, der virkelig giver en lyst til at drage over Sundet og besøge vores skønne broderfolk.

www.visitsouthsweden.dk

Screendump fra hjemmesiden