Mad&Venner Nordjyske Medier

Ydelser for denne kunde

Relevante nyheder og cases

Madkulturen i Florida er præget af sol, havet og indflydelse fra mange steder på én gang. Det har jeg skrevet om i magasinet Mad&Venner. Desværre er det sidste artikel, jeg laver for bladet, for magasinet lukker til min store ærgrelse med dette nummer.
For anden gang stiller kokken fra Svinkløv Badehotel, Kenneth Toft-Hansen, op i verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, Bocuse d’Or. Læs mit interview med ham i seneste udgave af Mad&Venner.
I det seneste nummer af magasinet Mad&Venner er der et 9 siders tema om den gastronomiske udvikling i det fattige sydamerikanske land Bolivia. Jeg har skrevet hele temaet og har taget samtlige billeder hertil.
I seneste udgave af magasinet Mad&Venner har jeg været en tur på Mallorca, hvor jeg fortæller om øens gastronomi. Billederne til artiklen har jeg også selv taget alle sammen, imens opskrifterne kommer fra den danske kok Helle Alexandersen, der driver restaurant på øen.