Danske Slagtermestre

Danske Slagtermestre udgiver magasinet We Meat, som jeg har været både skribent, fotograf og stylist for.

Magasinet hos Slagtermestrene satte fokus på kød. Her skrev jeg artikler om kød, lavede fotos og stylede studiebilleder sammen med slagtermestrenes kok.

Ydelser for denne kunde

Relevante nyheder og cases

Endnu engang er kundemagasinet We Meat, der bliver udgivet af Mesterslagteren på gaden. I denne udgave har jeg skrevet artikler om Marokko og tomatdyrkning og leveret de fleste billeder til Marokko-teamet.
Så er der en ny udgave af slagtermagasinet We Meat på gaden. Dette magasin har jeg endnu engang skrevet en række artikler til, ligesom jeg har stylet og fotograferet en stor del af billederne.
Nyeste udgave af Mesterslagterens kundemagasin We Meat er nu på gaden. Og heri her jeg stået for at tage hovedparten af billederne – inklusiv madstyling. Derudover har jeg skrevet flere af artiklerne i magasinet.
I dag lander et nyt kundemagasin hos de slagterbutikker landet over, der er en del af brandet Mesterslagteren. Magasinet handler om kød og god mad og giver inspiration til, hvordan man kan bruge sin slagter. Jeg har leveret en række artikler og fotos til magasinet.