Video fra operakoncert og fællesspisning i andelsforening

Screenshot fra videoen
Midt i en coronatid arrangerede andelsboligforeningen Ørnegården i Nordvest fællesspisning på altanerne og operakoncert i gården, så andelshaverne kunne være sammen uden at væde sammen. Det hyrede Andelsboligernes Fællesrepræsentation mig til at dække i en video.

I denne tid, hvor corona lægger bånd på vores sociale liv, kan det være godt at tænke ud af boksen. Det har man gjort hos andelsboligforeningen A/B Ørnegården i Nordvest, der i søndags arrangerede fællesspisning på folks altaner og med en operakoncert i gården. Så kunne folk spise sammen uden at være sammen og nyde musik sammen uden at være sammen.

Det var til glæde for beboerne og det lokale erhvervsliv, hvor cateringfirmaet Mors Madpakke fik en stor opgave med at levere risotto til beboerne og til KammerKlubben på den anden side af gaden, der fik en kulturopgave midt i en tid, hvor alt ellers står stille.

Videoen viser stemningen fra arrangementet og fortæller om, hvordan et sådan arrangement både er til glæde for andelshaverne og det lokale erhvervsliv, der hungrer efter opgaver i denne tid. Ud over videoen har jeg også skrevet en artikel til ABFs medlemsblad ABF Nyt om arrangementet - den kommer i næste udgave af bladet.

Jeg har også tidligere lavet videoer og artikler for ABF, blandt andet om 100-års jubilæum hos A/B Venneminde.

Ydelser i forbindelse med denne opgave