Test af smør i Politiken

Artiklen i Politiken
Hvilken smør er egentlig bedst? Er det den eksotiske fra Frankrig med saltkrystaller? Eller er det en lige-ud-ad-landevejen dansk smør, der smager balanceret af syrnet fløde? Det så jeg nærmere på i Lørdags i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smagte mig igennem seks slags smør fra de danske supermarkeder.

I testen tog vi en smagsprøve på, hvad smør egentlig skal kunne. Og det nåede de to dommere Mira Arkin og Rasmus Holmgård frem til, at den bedste smør ikke er den eksotiske, men den der har en god balance. Testvinderen blev Irmas økologiske hverdagssmør, skarpt forfulgt af klassikeren Lurpak.

I artiklen taler jeg også med madhistoriker Asmus Gamdrup om, hvorfor dansk smør smager, som det gør.

Jeg har også taget billederne til artiklen.

Læs artiklen online

Kunde
Ydelser i forbindelse med denne opgave
Stikord