Seneste nyheder og cases

Hvad skal man som andelsboligforening overveje, når det kommer til energirenovering? Og hvad har forskellige foreninger konkret gjort? Det er omdrejningspunktet i et tema om energirenoveringer, som jeg har udarbejdet til ABF Nyt.
Hvilken pålægschokolade er værd at spise? Og hvilke smager af dårlig kakao med flormelis? Det var spørgsmået, da jeg i Politikens Lørdagsliv testede chokolade til at komme på brødet.
Slovenien er et lille, men overdådigt og smukt land. Det kan man læse om i ugens udgave af Femina, hvori jeg har leveret en rejseartikel fra det dejlige land på kanten af Balkan.
Det føltes som de gode gamle dage, da jeg tjekkede ind for et par dages afslapning på Broholm Slot påF Fyn. Det kan man læse i denne uges udgave af Ugebladet Søndag.
Der er forblæste skrænter ved Vesterhavet og idyllisk ro ved Nørre Vosborg slot i denne udgave af Femina. Her har jeg leveret en rejseartikel til området ved Nissum Fjord.
Tidligere på sommeren havde jeg fornøjelsen af at tjekke ind på lækre Dyvig Badehotel på Als. Det blev til en reportage i Børsen.
Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
Markedet for vegansk is stormer frem, men smagsmæssigt er de ikke imponernede. Det er konklusionen fra de to tommere, som jeg lod smage sig igennem seks varianter af vegansk is til en test Politiken.
Hvilken smør er egentlig bedst? Er det den eksotiske fra Frankrig med saltkrystaller? Eller er det en lige-ud-ad-landevejen dansk smør, der smager balanceret af syrnet fløde? Det så jeg nærmere på i Lørdags i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smagte mig igennem seks slags smør fra de danske supermarkeder.
Hvilken købe-koldskål smager egentlig bedst? Det var spørgsmålet, da jeg sætte en konditor og en kok til at teste koldskål i Politiken.
Ugebladet Hendes Verden har i denne uge en krea-sag om at lave sjove vægdekorationer af udklip fra et atlas. Jeg har lavet fotos til artiklen og stylet det hele i samarbejde med dygtige Line Hvid.
Hvilke sjove ting, kan man lave ud af skrald? Det var spørgsmålet i den video, jeg i samarbejde med Kreativ med Ungerne og købmandskæden Spar har produceret.
Det blev både til en reklamefilm og og stillbilleder, da jeg besøgte frisørsalonen Tornsberg Company i Gothersgade i København.
Hvordan lærer man børn om økonomi? Det var spørgsmålet, da jeg i samarbejde med Kreativ med Ungerne skulle producere en række videoer til Danske Banks kampagne Pengeskyen.
At være intet mindre end Danmarks bedste fiskehandler. Det er ambitionen hos Kajens Fisk og Vildt på Rungsted Havn, som jeg har skrevet en såkaldt profilannonce for i seneste udgave af Strandvejsmagasinet
Den billigste fuldfede cremefraiche er faktisk den bedste. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg sammen med mine to cremefraicheglade dommere tester syrnet fløde.
Er dansk rom egentlig værd at drikke? Det er spørgsmålet i dag i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smager mig igennem fire forskellige flasker dansk rom.
Der er smæk til fem ud af seks påskeæg med nougat og marcipan, da jeg sammen med to dommerne tester påskeæg til Politiken. Kun et enkelt af dem er værd at sætte tænderne i.
Midt i en coronatid arrangerede andelsboligforeningen Ørnegården i Nordvest fællesspisning på altanerne og operakoncert i gården, så andelshaverne kunne være sammen uden at væde sammen. Det hyrede Andelsboligernes Fællesrepræsentation mig til at dække i en video.
Hvem laver egentlig den bedste udgave af det klassiske bagværk hindbærsnitte? Det er spørgsmålet i dagens testartikel i Politiken.