Oplæg og smagninger

Jeg har stor viden om fødevarer, restauranter og madkultur - en viden, jeg gerne bringer i spil i øjenhøjde ved fx at holde oplæg og smagninger.

Et oplæg og en smagning kan både være et festligt indslag til en personaldag, eller det kan være en måde at møde sine kunder på og præsentere sine produkter på nye måder. Jeg har blandt andet flere år i træk afholdt kombinerede øl- og ostesmagninger for Castello på Food Festival i Århus. Her får de besøgende på Castellos stand ny viden, der sætter Castellos produkter på spil på en anden måde, end hvis de blot præsenterede smagsprøver på deres oste.

Jeg fortæller også gerne om madtendenser, madhistorie og mad fra andre lande - og jeg sørger gerne for, at der er passende smagsprøver og masser af viden, der kan komme i spil.

Mikkel til Food Festival i Århus

Relevante nyheder og cases

Hvordan sætter man øl til sine oste? Det var spørgsmålet, jeg for tredje år i træk forsøgte at besvare på Castellos stand på Food Festiaval i Århus. Her holdt jeg nemlig en række oplæg og tilhørende smagninger, hvor gæsterne kunne blive klogere på netop den kombination.