Seneste nyheder og cases

Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
Markedet for vegansk is stormer frem, men smagsmæssigt er de ikke imponernede. Det er konklusionen fra de to tommere, som jeg lod smage sig igennem seks varianter af vegansk is til en test Politiken.
Hvilken smør er egentlig bedst? Er det den eksotiske fra Frankrig med saltkrystaller? Eller er det en lige-ud-ad-landevejen dansk smør, der smager balanceret af syrnet fløde? Det så jeg nærmere på i Lørdags i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smagte mig igennem seks slags smør fra de danske supermarkeder.
Hvilken købe-koldskål smager egentlig bedst? Det var spørgsmålet, da jeg sætte en konditor og en kok til at teste koldskål i Politiken.
Ugebladet Hendes Verden har i denne uge en krea-sag om at lave sjove vægdekorationer af udklip fra et atlas. Jeg har lavet fotos til artiklen og stylet det hele i samarbejde med dygtige Line Hvid.
Hvilke sjove ting, kan man lave ud af skrald? Det var spørgsmålet i den video, jeg i samarbejde med Kreativ med Ungerne og købmandskæden Spar har produceret.
Det blev både til en reklamefilm og og stillbilleder, da jeg besøgte frisørsalonen Tornsberg Company i Gothersgade i København.
Hvordan lærer man børn om økonomi? Det var spørgsmålet, da jeg i samarbejde med Kreativ med Ungerne skulle producere en række videoer til Danske Banks kampagne Pengeskyen.
At være intet mindre end Danmarks bedste fiskehandler. Det er ambitionen hos Kajens Fisk og Vildt på Rungsted Havn, som jeg har skrevet en såkaldt profilannonce for i seneste udgave af Strandvejsmagasinet
Den billigste fuldfede cremefraiche er faktisk den bedste. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg sammen med mine to cremefraicheglade dommere tester syrnet fløde.
Er dansk rom egentlig værd at drikke? Det er spørgsmålet i dag i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smager mig igennem fire forskellige flasker dansk rom.
Der er smæk til fem ud af seks påskeæg med nougat og marcipan, da jeg sammen med to dommerne tester påskeæg til Politiken. Kun et enkelt af dem er værd at sætte tænderne i.
Midt i en coronatid arrangerede andelsboligforeningen Ørnegården i Nordvest fællesspisning på altanerne og operakoncert i gården, så andelshaverne kunne være sammen uden at væde sammen. Det hyrede Andelsboligernes Fællesrepræsentation mig til at dække i en video.
Hvem laver egentlig den bedste udgave af det klassiske bagværk hindbærsnitte? Det er spørgsmålet i dagens testartikel i Politiken.
Jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen for Danske Rejsejournalister. Her glæder jeg mig meget til at gøre en indsats sammen med skønne kolleger.
I seneste udgave af Isabellas har jeg skrevet om det vestlige Irland. Her er gamle klostre, forblæste klipper og en vidunderlig sea food-chowder.
Foreningen #roskildejob formidler frivillige jobs på Roskilde Festivalen for derigennem at støtte en spejdergruppe i Vestsjælland. Jeg har lavet ny hjemmeside for foreningen, hvor jeg også har gennemskrevet alle deres tekster.
Du skal gå i Lagkagehuset, hvis du vil have den bedste gammeldags fastelavsbolle. Det er konklusionen i den test af fastelavnsboller, som jeg har skrevet til Politiken.
Dansk whisky viser gode takter, men de mangler tid på fade til at udvikle smagen. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg har samlet et dommerpanel og tester dansk whisky.
Pulk Hyllested laver såkaldte taknemmelighedsdagbøger og underviser i det. Det skrev journalist Line Hvid en artikel om i ugebladet Hendes Verden, som jeg fotograferede til.