Mad&Bolig Aller Media

Magasinet Mad&Bolig var min første kunde - og er fortsat en af mine faste tilbagevendende kunder.

Jeg skriver  løbende andre artikler til bladet og et særligt gourmet-tillæg – blandt andet rejsestof, tests af køkkengrej og interviews med kokke. Har også  tidligere skrevet nyheder og produktomtaler til hver udgave af Magasinet Mad&Bolig under overskriften Madmekka.

Ydelser for denne kunde

Relevante nyheder og cases

Eddike er surt og helt fantastisk - både til at give smag og til at konservere. Det ser jeg nærmere på i denne udgave af magasinet Mad&Bolig.
Ænder hører jul og mortensaften til. Men det kan nu spises hele året, og endda komme fra Danmark. Det ser jeg nærmere på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg også har lavet tre opskrifter retter på and.
Der er test af tre forskellige grillmetoder og tips til gode steder at drikke i København i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig Gourmet
Snegle på bordet associeres af mange med noget ærkefransk. Men snegle hører sig til i mange forskellige køkkener - også i det danske. Det kan man læse om i min artikel om snegle i seneste udgave af Mad&Bolig.
Hvordan laver man bedst bearnaise? Og hvor er de bedste steder at spise fast food i København? Det får du gode bud på i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig Gourmet, hvor jeg har testet tre forskellige måder at lave bearnaise på og talt med indehaveren af Gasoline Grill om fast food-steder.
Dansk vin er faktisk værd at drikke. Derfor tager jeg temperaturen på dansk vin i en stor artikel i seneste udgave af Mad&Bolig.
Hvor svært er det egentlig at lave sine egne – endda lagrede – oste? Faktisk ikke så svært endda. Det har jeg skrevet en artikel om i det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig.
Hvordan var maden på Mallorca før masseturismen og alle grisefesterne? Det kan man læse om i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig, hvor jeg har skrevet en artikel – faktisk den femte artikel i alt – fra en tur til Mallorca sidste år.
Bliver du fuld af vin i sovsen? Hvor skal du spise fransk? Og Og hvilken pande skal du bruge til hvad? Det er blot tre af de spørgsmål, jeg besvarer i seneste udgave af magasinet Mad&Bolig Gourmet. Heri har jeg nemlig skrevet en hel række artikler.
I seneste udgave ad gourmet-tillægget til magasinet Mad&Bolig har jeg testet tre forskellige måder at ælte dej på.
I det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig er jeg en tur rundt på de danske øer, hvor jeg kigger på egnsretter. Og i tillægget Gourmet tester jeg forskellige måder at få røgsmag i maden på og har desuden skrevet bladets notestof.
Et par gange om året udgiver magasinet Mad&Bolig et særligt gourmet-tillæg. Det er nu atter på gaden, og heri har jeg testet skæremetoder og skrevet noter og nyheder fra den gastronomiske verden.
I det seneste nummer af magasinet Mad&Bolig medfølger et særligt gourmettillæg . Heri her jeg leveret en test af forskellige måder at brygge kaffe på, som jeg også har taget en række studiefotos af. Derudover har jeg også skrevet  en række små nyheder og noter til bladet.