Foto

Jeg er habil og erfaren fotograf og tilbyder at fotografere til artikler, pr-aktiviteter og lignende. Jeg er især god til madfotos, reportagebilleder og i at indfange stemninger blandt mennesker.

Jeg er aktiv fotograf, der ofte har mit kamera på mig. Det har jeg, fordi jeg elsker at fortælle historier og indfange stemninger – også visuelt.

Som journalist er billeder ofte lige så vigtige for mig som det skrevne ord – og jeg bruger ofte billeder til at formidle stemninger på en anden måde, end ord kan.

Jeg laver også flere og flere rendyrkede fotografopgaver - blandt andet med studiefotos af mad- og kreasager og som fotograf for forskellige kunder.

Se også min Instagram-profil med masser af billeder, taget i en professionel sammenhæng

Madfotos

Et godt madfoto skal vække appetitten, formidle stemning og fortælle en lille historie. Jeg tager madfotos til både magasiner, aviser og til kommercielle kunder, som har brug for gode fotos af deres mad til at kunne tiltrække kunder bedst muligt

Portrætter og personer

At indfange stemninger, situationer og mennesker er en af mine spidskompetencer, når det kommer til fotografi. Jeg er især god til at fange mennesker, mens de arbejder eller er i gang med at lave noget. Men jeg kan også tage almindelige portrætter.

Reportage- og rejsefotos

En god artikel skal formidle stemning, hvilket mine billeder gør. Jeg leverer blandt andet billeder til stort set alle mine rejseartikler, hvor stedets unikke stemning skal formidles skarpt og være let at afkode.

Studiefotos

Jeg har udstyr til at lave studiefotos - både hos mig eller ude hos en kunde. Ud over madbilleder, som ofte bliver taget i studiet, leverer jeg også billeder af blandt andet krea-sager til ugebladet Hendes Verden.

Relevante nyheder og cases

Lige uden for Tisvildeleje i Nordsjælland ligger gård-restauranten Rabarbergaarden. Et smukt sted med dejlig mad, som jeg i seneste udgave af magasinet Isabellas tegner et portræt af.
Markedet for vegansk is stormer frem, men smagsmæssigt er de ikke imponernede. Det er konklusionen fra de to tommere, som jeg lod smage sig igennem seks varianter af vegansk is til en test Politiken.
Hvilken smør er egentlig bedst? Er det den eksotiske fra Frankrig med saltkrystaller? Eller er det en lige-ud-ad-landevejen dansk smør, der smager balanceret af syrnet fløde? Det så jeg nærmere på i Lørdags i Politiken, hvor jeg sammen med to dommere smagte mig igennem seks slags smør fra de danske supermarkeder.
Hvilken købe-koldskål smager egentlig bedst? Det var spørgsmålet, da jeg sætte en konditor og en kok til at teste koldskål i Politiken.
Ugebladet Hendes Verden har i denne uge en krea-sag om at lave sjove vægdekorationer af udklip fra et atlas. Jeg har lavet fotos til artiklen og stylet det hele i samarbejde med dygtige Line Hvid.
Hvilke sjove ting, kan man lave ud af skrald? Det var spørgsmålet i den video, jeg i samarbejde med Kreativ med Ungerne og købmandskæden Spar har produceret.
Det blev både til en reklamefilm og og stillbilleder, da jeg besøgte frisørsalonen Tornsberg Company i Gothersgade i København.
At være intet mindre end Danmarks bedste fiskehandler. Det er ambitionen hos Kajens Fisk og Vildt på Rungsted Havn, som jeg har skrevet en såkaldt profilannonce for i seneste udgave af Strandvejsmagasinet
Den billigste fuldfede cremefraiche er faktisk den bedste. Det er konklusionen i dagens udgave af Politiken, hvor jeg sammen med mine to cremefraicheglade dommere tester syrnet fløde.
Der er smæk til fem ud af seks påskeæg med nougat og marcipan, da jeg sammen med to dommerne tester påskeæg til Politiken. Kun et enkelt af dem er værd at sætte tænderne i.
I seneste udgave af Isabellas har jeg skrevet om det vestlige Irland. Her er gamle klostre, forblæste klipper og en vidunderlig sea food-chowder.
Pulk Hyllested laver såkaldte taknemmelighedsdagbøger og underviser i det. Det skrev journalist Line Hvid en artikel om i ugebladet Hendes Verden, som jeg fotograferede til.
Hvad får man ud af at melde sig til forskningsforsøg, når man har fået sig en demensdiagnose, og det hele kun går ned ad bakke? Det er spørgsmålet i seneste udgave af Alzheimerforeningens magasin Livet med Demens, hvor jeg har været i Århus og møde ægteparret Peter og Anne.
Broholm Slot er en gammel herregård på sydøstfyn, hvor jeg tog familien med til tilbage i foråret. Det kan man i dag læse om i Jyllands Postens rejsetillæg, Danmarksferie 2020.
På Mallorcas vestkyst ligger den lille hyggelige by Porto Cristo. I seneste udgave af magasinet Isabellas kan du tage med til byen, hvor jeg har skrevet en guide.
Hvilken nougat får dig i nøddehimlen? Og hvilke smager af billig mælkechokolade? Det kan man læse om i dagens udgave af Politiken, hvor jeg har skrevet en testartikel med test af seks forskellige slags nougat fra supermarkederne.
Arla har lanceret et nyt magasin, Arla Pro, der er rettet mod professionelle kokke. Til det første nummer har jeg leveret tre forskellige artikler og bærende fotos for den ene af dem.
Hvilken af supermarkedernes smeltechokolade er bedst? Det ser jeg på i dagens udgave af Politiken, hvor jeg debuterer som testjournalist.
Kafé Kruse i Helsingør skulle have lavet billeder til at udsmykke deres vægge. Derfor hyrede de mig til at lave en række fotos af maden i cafeen, som jeg både stylede og fotograferede.
Der er stejle klippeskrænter og uendelige moseområder i seneste udgave af modemagasinet IN. Her har jeg nemlig lavet en guide til Mayo-området på Irlands vestkyst.