Ginmenukort og fotos til Bastard Café
Hvordan skal man som kunde – og personale – kunne overskue omkring 40 forskellige gins og omkring 10 forskellige tonics? Hvordan laver man et match, så man er sikker på, at det smager godt og giver en god smagsoplevelse? Det gør man ved at bruge det ginmenukort, som jeg har udarbejdet for Bastard Café i Huset i Magstræde i Københaven.
For at kunne give så god en beskrivelse af de omkring 40 forskellige gins, afhold jeg sammen med Bastard Café en smageorkshop. Her smagte vi os igennem alle caféens gins og deres tonics og kom med alle de smagsassociationer, vi kunne. Vi afprøvede også forskellige mixes af gins og tonics.
På baggrund af den workshop tog jeg hjem og skrev beskrivelser af alle gins og tonics – og eftermagte i øvrigt dem alle. Jeg delte også de forskellige gins op i kategorier, så det er nemmere for kunderne at finde en, de kan lide. Ved hver gin er der også et par forslag til hvilke tonics, dens smager godt sammen med – det er nemlig bestemt ikke ligegyldigt.
Opgaven for Bastard Café indebar også fotos af caféen samt layout at menukortet.