Foodstyling

Tacos med Carnitas Falafler Frikadeller med andekråser Vintersalat med andehjerter og andekråser

Gastromand.dk

Jeg laver løbende opskrifter og madfotos for Gastromand.dk, en af Danmarks største madblogs.
Morgenmad på Kafé Kruse Frokost på Kafé Kruse Kager hos Kafé Kruse Take-Away fra Kafé Kruse

Vægbilleder til Kafé Kruse

Kafé Kruse i Helsingør skulle bruge udsmykning til væggene. Derfor hyrede de mig til at style og fotografere retter og kager fra caféen, som siden kunne blive trykt og komme op at hænge.
Terrine af andehjerne Sprængt andebrysr Sprængt andebryst Salat med rødbeder og and

Andeopskrifter i Mad&Bolig

Til at ledsage en artikel om dansk and, udviklede, stylede og fotograferede jeg tre retter til magasinet Mad&Bolig.
Curry Ingredienser til curry Charcuterie Cous cous

We Meat

We Meat er kundemagasin for Danske Slagtermestre og Danmarks eneste magasin om kød. Her lavede jeg gennem flere udgaver af bladet fotos og styling til magasinet.
Brød Snacks Laksemousse Suppe

Madsen Catering

Fotos af nytårsmenu for Madsen Catering i Lynge.

Relevante nyheder og cases

Før jul blev jeg spurgt af Ost&Ko, om jeg ville udvikle en festlig opskrift til dem med mont d’or-ost. Det blev til en lækker luksustoast med blandt andet trøffel.
Den prisbelønnede og populære madblog Gastromand hører til blandt de største i Danmark. Jeg er begyndt at levere opskrifter og billeder til bloggen.
Kafé Kruse i Helsingør skulle have lavet billeder til at udsmykke deres vægge. Derfor hyrede de mig til at lave en række fotos af maden i cafeen, som jeg både stylede og fotograferede.
Hvordan laver man en lækker vegetarisk forårsret med ost? Det var udfordringen, da jeg skulle udvikle en opskrift til kampagnen Ost&Ko, som Mejeriforeningen står bag.
Mejeriforeningen står bag kampagnen Ost&Ko, der sætter fokus på danske oste. Kampagnen har netop udsendt et magasin, som jeg har leveret og stylet to opskrifter til.
Så er der en ny udgave af slagtermagasinet We Meat på gaden. Dette magasin har jeg endnu engang skrevet en række artikler til, ligesom jeg har stylet og fotograferet en stor del af billederne.
Carlsberg har fået lavet en række nye reklamefotos. På en del af billederne er der mad på, og stylingen af den mad har jeg stået for – ligesom jeg har været ansvarlig for at få øllene til at tage sig så indbydende ud som muligt.
Nyeste udgave af Mesterslagterens kundemagasin We Meat er nu på gaden. Og heri her jeg stået for at tage hovedparten af billederne – inklusiv madstyling. Derudover har jeg skrevet flere af artiklerne i magasinet.
Man skal drikke hvidvin til ost, siger mange eksperter. Og jeg giver dem ret. Det har jeg skrevet et indlæg om på Arlas Castello-blog.