Curriculum Vitae

Jeg har bred kommunikationsmæssig erfaring, både fra flere forskellige jobs og min kommunikationsuddannelse.

2012-?: Freelancejournalist, fotograf og kommunikatør i eget firma, cvr 34329125

Stifter firmaet mikkelbaekgaard.dk, der blandt andet leverer artikler om mad til magasiner og laver webdesign og kommunikationsarbejde. 

2011-2015: Webredaktør og kommunikationsmedarbejder i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Arbejder med kommunikation i det nyetablerede ministerium. Herunder projektledelse og informationsarkitektur for flere af ministeriets hjemmesider, som bliver etableret fra bunden. Webredaktør for mbbl.dk og livogland.dk.

2007-2011: Kommunikationsmedarbejder i Ministeriet for flygtninge, indvandrere og integration

Her har jeg primært fokus på intern kommunikation, drift og udvikling af intranet, opstart af digitale infoskærme og konsulentbistand til diverse arbejdsgrupper. Dertil kommer webkommunikation, en smule pressekontakt og artikler til det eksterne magasin NYIDANMARK, rettet mod professionelle på integrationsområdet.

2006-2007: Kommunikationskonsulent i Det Danske Spejderkorps

Vikariat. Her arbejder jeg med en bred vifte af opgaver. Fra redaktion og layout af tre magasiner til web og strategisk kommunikation. Jeg er leder af korpsets kommunikationsafdeling, og blandt andet med til tilrettelægge en større kommunikationsindsats i forbindelse med spejderbevægelsens 100 års jubilæum.

2006: Kommunikationsmedarbejder i Farum Kommune

Vikariat. Jeg arbejder med journalistisk formidling og om at fortælle de gode historier fra kommunen. Men arbejder også strategisk med at kommunikere den store sammenlægning mellem Farum og Værløse både eksternt og internt. Læs udtalelse fra Kommunikationschefen

2005: Cand. Mag. i medieformidlet kommunikation fra Aalborg Universitet

Alt det andet

Født d. 25 september 1979 i Brovst i Nordjylland.

Gift med Line Hvid og far til Agnes, f. 2011, og Albert f. 2013.

Bosiddende på i landsbyen Mårum ved Gribskov sammen med de tre katte Audrey, Cooper og Tristan.

Er IT-superbruger (udnævnt i Integrationsministeriet og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter) og begår mig godt i office-pakken.

Kan layoute i Indesign og andre DTP-programmer. Kan programmere HTML og Javascript og har erfaring med content-management-systemer som Drupal, Sitecore, Microsoft CMS og Typo 3.

Kan redigere video i diverse redigerings-programmer. Megen erfaring med Photoshop og Lightroom.

Taler og skriver flydende engelsk. Taler og skriver tysk på gymnasieniveau (B).